Çanakkale'de Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Terör Operasyonu

Çanakkale\'de Terör Operasyonu

Çanakkale'de, sosyal medya hesabından terör örgütü PKK'ya yönelik övücü ve destekleyici paylaşımlarda bulunduğu öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

01.02.2017 16:31

Çanakkale'de, sosyal medya hesabından terör örgütü PKK'ya yönelik övücü ve destekleyici paylaşımlarda bulunduğu öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 28 Ocak'ta sosyal medya hesabı üzerinden terör örgütü PKK'ya yönelik övücü ve destekleyici paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla yakalanan ve ardından serbest bırakılan E.E, İl Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı.

Zanlı, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement