Çankırı'da drift atan sürücüye 32 bin TL para cezası - Son Dakika
Güncel

Çankırı'da drift atan sürücüye 32 bin TL para cezası

Çankırı\'da drift atan sürücüye 32 bin TL para cezası

Çankırı'da bir sürücü, otomobille sokak ortasında drift atarak trafiği tehlikeye düşürdü. Sesten rahatsız olan bir vatandaşın ihbarı üzerine emniyet ekipleri olaya müdahale etti. Sürücüye Karayolları Trafik Kanunu'nun 67/1-D maddesi uyarınca 32 bin 233 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca ehliyetine 60 gün süreyle el konulan sürücünün aracı da trafikten menedildi.

16.01.2024 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇANKIRI'da drift atarak trafiği tehlikeye düşüren ve çevreye rahatsızlık veren sürücüye 32 bin TL para cezası uygulandı.

Kurşunlu ilçesinde bir sürücü, 13 Ocak Cumartesi günü sabaha karşı otomobille sokak ortasında drift atmaya başladı. Sesten rahatsız olan bir vatandaş, olay anını cep telefonu kamerası ile kayıt altına alarak, durumu emniyete bildirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, drift atarak trafiği tehlikeye düşüren ve çevreye rahatsızlık veren sürücüye Karayolları Trafik Kanunu'nun 67/1-D maddesi uyarınca 32 bin 233 TL idari para cezası uyguladı. Ayrıca sürücünün ehliyetine 60 gün süre ile el konuldu ve araç trafikten menedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çankırı'da drift atan sürücüye 32 bin TL para cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement