Çatı arasında sıkışan yavru kediyi itfaiye kurtardı
KOCAELİ - Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde henüz gözleri açılmamış olduğu için çatı arasında sıkışan ve çıkış yolu bulamayan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtardı.
Olay, Başiskle ilçesi Vezir Mahallesi Hakan Sokak üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çatı katından yavru kedi sesi geldiğini duyan ev sakinleri, kedi sesi gelen yeri tespit etmek için uzun süre uğraştı. Tüm aramalara rağmen sesin nereden geldiğini bulamayan ev sakinleri, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler de uzun süre sesin geldiği yeri tespit etmek için çaba harcadı.
Sesin geldiği yeri tespit eden ekipler, çatı arasındaki boşluğa sürünerek girdikten sonra yavru kediyi bulunduğu yerden kurtardı. Yeni doğduğu ve henüz gözleri açılmadığı belirlenen kedi, ev sahiplerine teslim edildi. Ev sahipleri de nasıl besleneceğini bilemedikleri kediyi, zabıta ekiplerine teslim etti.
Son Dakika › Güncel › Çatı Arasında Sıkışan Yavru Kediyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?