Çayırova’da Dev Altyapı Yatırımları Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Çayırova’da Dev Altyapı Yatırımları Tanıtıldı

Çayırova’da Dev Altyapı Yatırımları Tanıtıldı

İSU, Çayırova'daki Yatırımlarını Düzenlediği İftar Programıyla İlçe Yöneticilerine Tanıttı.

23.08.2010 09:03  Güncelleme: 09:26

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Çayırova ilçesinin altyapı problemlerini çözecek olan kanalizasyon ve yağmursuyu altyapıları ile dere ıslahlarını düzenlediği iftar programında ilçe yöneticilerine tanıttı. Toplam 13 milyon 354 TL bedelli 6 proje kapsamında 37 kilometre 101 metre uzunluğunda kanalizasyon, yağmursuyu ve dere ıslahı yapılıyor.

YOĞUN KATILIM

Çayırova Tutku Restaurant'ta düzenlenen iftar ve tanıtım programına Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ile Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İSU Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. İbrahim Kahraman ile Aziz Temiz, İSU Genel Müdür Yardımcıları Dr. Bahattin Yanık ve Nazır Esirci, Hukuk Müşaviri Necmi Özen, Planlama, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Alaeddin Alkaç, Gebze Bölge Koordinatörü Mahmut Yandık, Çayırova Şube Müdürü İsmail Demici, Darıca Şube Müdürü Cemil Düğün, mahalle muhtar ve azaları, siyasi partilerin ilçe başkanları ile sivil toplum örgütleri yönetici ve temsilcileri katıldı.

BAŞKAN AKBAŞ'TAN TEŞEKKÜR

Yenilen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova'daki ciddi altyapı problemlerinin İSU Genel Müdürlüğü tarafından bir bir tamamlandığını belirtti. Geçtiğimiz Haziran ayında yaşanan yağmursuyu baskını ile yaşadıkları sıkıntıların bir süre önce başlanan ve devam yapımı eden altyapı çalışmalarının tamamlanması ile son bulacağını ifade eden Başkan Akbaş, "Sorunlarımızı bir bir çözen İSU Genel Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz. "diye konuştu.

ÇAYIROVA'DA BÜYÜK YATIRIMLAR

İSU Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İbrahim Kahraman ise, kurum olarak Çayırova'da büyük yatırımlar yaptıklarını, bu yatırımlar sırasında yer yer yaşanan su kesilmeleri gibi sıkıntılara karşı vatandaşlardan sabırlı olmalarını istedi. Projelerin tamamlanması ile ilçenin altyapı problemlerinin büyük ölçüde çözüleceğini vurgulayan Dr. Kahraman, katılımlardan dolayı teşekkür etti.

BİRÇOK YATIRIM SÜRÜYOR

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram'ın Ankara'da olması nedeniyle Çayırova'da yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Genel Müdür Yardımcısı Dr. Bahattin Yanık, ilçede Çayırova deresinin ıslahı ve kanalizasyon kolektör hattı yapımı, Çayırova deresi 2. kısım ıslahı, Korkak Dere üst kısmı dere ıslahı ile kanalizasyon kolektörü ve yağmursuyu inşaatı, Gaziler Caddesi yağmursuyu hattı inşaatı, Atatürk Mahallesi yağmursuyu hattı inşaatı ve Yenimahalle kanalizasyon inşaatı projelerinin sürdüğünü söyledi.

13 MİLYON 345 BİN TL YATIRIM

6 projenin toplam 13 milyon 354 bin TL yatırım bedeli olduğunu belirten Dr. Bahattin Yanık, bu projeler kapsamında 2 bin 215 metre dere ıslahı, 3 bin 640 metre yağmursuyu ve 31 bin 246 metre kanalizasyon hattı olmak üzere toplam 37 kilometre 101 metre uzunluğunda çalışma yapılacağını kaydetti. Altyapı yatırımlarının sıkıntılı olduğunu vurgulayan Yanık, ihale süresi kısa olan projelerin tamamlanması ile ilçenin altyapı problemlerinin büyük oranda çözüleceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çayırova’da Dev Altyapı Yatırımları Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement