Cemil Çiçek Ankaralılar Vakfı'nın İftarında - Son Dakika
Güncel

Cemil Çiçek Ankaralılar Vakfı'nın İftarında

Cemil Çiçek Ankaralılar Vakfı\'nın İftarında

Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı, her yıl düzenlediği iftar davetini bu yıl TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in katılımıyla gerçekleştirdi Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı, her yıl düzenlediği iftar davetini bu yıl TBMM Başkanı Cemil...

28.07.2013 12:40

Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı, her yıl düzenlediği iftar davetini bu yıl TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in katılımıyla gerçekleştirdi Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı, her yıl düzenlediği iftar davetini bu yıl TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in katılımıyla gerçekleştirdi. İftarda konuşma yapan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ramazan'ın barış ve huzur getirmesini dileyerek, "Biz vaktiyle sağcı, solcu, ilerici diye pek çok insanımızı kaybettik. Bunların bize ders olması gerekir. Unutmayalım ki kırmadan dökmeden de her şeyi söylemek mümkün" dedi.

Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı'nın düzenlediği iftar davetini katılan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı'nı başarılı etkinliklerinden dolayı kutladı ve Ramazan'ın barış ve huzur getirmesini diledi. İftarda bir konuşma yapan Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı Başkanı Hali Şıvgın, Vakfın geçen yılki çalışmalarını özetle anlattıktan sonra bu yıl da Ankara'nın başkent oluşunun 90. yılı münasebetiyle pek çok önemli etkinlik planladıklarını ifade etti. Ankara'nın medeniyetin beşiği bir kent olduğunu dile getiren Şıvgın, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e de vakfa verdiği destek için teşekkürünü iletti.

-"UNUTMAYIN Kİ BİZE AKIL VERENLER EKMEK VERMEZLER"-

Şıvgın'ın ardından son günlerde yaşanan siyasi konularla ilgili konuşma yapan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Uluslararası toplumun vicdanı da yok, ahlakı da yok. Unutmayın ki bize akıl verenler ekmek vermezler. Biz kendi sorunlarımızı kendimiz çözeceğiz. Bunun yolu da birbirimizi anlamaktan geçiyor. Birbirimiz için ne kadar kıymetli ve saygıdeğer olduğumuzu anladığımızda pek çok sorunu geride bırakacağımızı düşünüyorum. Biz vaktiyle sağcı, solcu, ilerici diye pek çok insanımızı kaybettik. Bunların bize ders olması gerekir. Unutmayalım ki kırmadan dökmeden de her şeyi söylemek mümkün" açıklamasında bulundu.

-"İFTARA YOĞUN KATILIM OLDU"-

Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı'nın iftarına TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in yanı sıra, Eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Eski Hava Kuvvetleri Komutanları Halis Burhan ve Ergin Celasin, TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov ve Vakfın eski Başkanlarından İrfan Köksalan, Ahmet Çavuşoğlu ve Ayhan Bozkurt ile vakıf üyeleri katıldı. Çok sayıda bakan ve Ankara milletvekili de telgraf göndererek, selamlarını iletti.

(AR/ÖZK) - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Cemil Çiçek Ankaralılar Vakfı'nın İftarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement