İnternet üzerinden sipariş veren vatandaşlara cep telefonu yerine tuz gönderen 3 kişi tutuklandı - Son Dakika
Güncel

İnternet üzerinden sipariş veren vatandaşlara cep telefonu yerine tuz gönderen 3 kişi tutuklandı

Kırklareli merkezli 3 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda, cep telefonu siparişi aldıkları vatandaşlara tuz gönderen 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

15.05.2020 09:56  Güncelleme: 12:37

Kırklareli merkezli 3 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda, vatandaşların, elektronik eşya, bahçe malzemeleri, cep telefonu ve ayakkabı gibi ürün siparişlerinin yerineteff çayı, solüsyon, tuz, televizyon aparatı gönderen 4 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 İLDE ORTAK OPERASYON YAPILDI

Kırklareli İl Emniyet Müdürülüğü Asayiş ve Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Kırklareli, İstanbul ve Tekirdağ'da dolandırıcılık yaptıkları belirlenen şüphelilere yönelik dün düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye gönderildi. Zanlılardan B.C, G.E ve C.A. tutuklandı. H.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CEP TELEFONU YERİNE TUZ GÖNDERİYORLARDI

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda, şüphelilerin vatandaşların telefonlarına mesaj göndererek veya sosyal paylaşım siteleri üzerinden reklam yaparak, elektronik eşya, bahçe malzemeleri, cep telefonu ve ayakkabı gibi ürünlerin siparişlerini aldıkları ancak bu ürünler yerine teff çayı, solüsyon, tuz, televizyon aparatı gönderdikleri tespit edilmişti.

KARGO ŞİRKETİ DE KURMUŞLAR

Şüphelilerin 2019 yılında Kırklareli'nde H.Ö'nün üzerine kargo şirketi kurdukları ve bu şirket üzerinden haksız kazanç sağlayarak vatandaşları dolandırdıkları belirlenmişti.

İnternet üzerinden sipariş veren vatandaşlara cep telefonu yerine tuz gönderen 3 kişi tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İnternet üzerinden sipariş veren vatandaşlara cep telefonu yerine tuz gönderen 3 kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement