Ceren Hemşire Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ceren Hemşire Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ceren Hemşire Son Yolculuğuna Uğurlandı
29.06.2015 15:18

Zonguldak’ta gündüz uykuya yattıktan sonra bir daha uyanamayan 22 yaşındaki Ceren Gider, köyünde beyaz gelinliğiyle son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak'ta gündüz uykuya yattıktan sonra bir daha uyanamayan 22 yaşındaki Ceren Gider, köyünde beyaz gelinliğiyle son yolculuğuna uğurlandı.

Gökçebey ilçesine bağlı Muharremler köyünde dün gündüz uykusu için odasında uyuyan 22 yaşındaki Ceren hemşire, bir daha uyanamadı. Ailesi tarafından Gökçebey İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ceren Gider, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenazesi Süleyman Çelebi Camii morguna kaldırılan talihsiz hemşire otopsi işlemlerinin ardından köyünde toprağa verildi. Karabük Üniversitesi hemşirelik bölümünden yeni mezun olan Gider, tabutuna konulan beyaz gelinliği ile son yolculuğuna uğurlandı.

Talihsiz hemşirenin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Genç kızın kesin ölüm sebebi ise otopsi sonucuyla belirlenecek. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ceren Hemşire Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement