Cesedi Bulunan Genç Kız Kimsesizler Mezarlığına Gömüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cesedi Bulunan Genç Kız Kimsesizler Mezarlığına Gömüldü

31.12.2014 17:13

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, 15 gün önce cesedi bulunan ve kimliğine belirlenemeyen genç kız kimsesizler mezarlığına defnedildi.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, 15 gün önce cesedi bulunan ve kimliğine belirlenemeyen genç kız kimsesizler mezarlığına defnedildi.

Geçen 16 Aralık günü 15-20 yaşlarındaki kızın cesedi, Siverek- Diyarbakır karayolunun 30'uncu kilometresinde bulundu. Güvenlik güçleri, bıçaklanarak öldürüldüğü saptanan kızın kim olduğunu tüm çabalara rağmen saptayamadı. 15 gündür morgta tutulan ceset, kimliğinin belirlenememesi ve ailesine ulaşılamaması üzerine savcılık kararıyla dini vecibeleri yerine getirildikten sonra kimsesizler mezarlığında toprağa verildi.

Güvenlik güçleri genç kızın kimliğinin belirlenerek ailesine ve şüpheliye ulaşmaya yönelik çalışmasını sürdürüyor. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cesedi Bulunan Genç Kız Kimsesizler Mezarlığına Gömüldü - Son Dakika


Advertisement