Cevher Dudayev Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışması - Son Dakika
Güncel

Cevher Dudayev Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışması

Cevher Dudayev Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışması

Seydişehir Belediyesi 5Ağustos köprüsünden başlayan Cevher Dudayev Caddesi ve Toki konutlarının bulunduğu caddelerde asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

23.06.2016 14:47  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 yılı asfalt sezonunda Seydişehir'de hızlı bir çalışma başlatıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2,5 günlük gibi kısa bir sürede asfaltlama çalışmasını tamamlandığını kaydetti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın talimatı doğrultusunda asfaltlama çalışmalarına hız kazandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 5 Ağustos köprüsünden başlayan eski asfalt yolu freze makinesiyle sökümünü 1 günde tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı.

Asfaltlama sezonuna hızlı bir şekilde başladıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal;''Konya Büyükşehir Belediyesi ile başlatmış olduğumuz Bozkır yolumuzu hızlı bir şekilde tamamladık. Daha sonra kendi imkanlarımızla Hastane Yolu, Toki Konutları, Kuğulu Park mesire alanına giden Seydişehirlilerin tamamının kullanmış olduğu ve sathı çok kötü olan bin 600 metrelik Cevher Dudayev Caddesinde çalışmalarımız başladı.''dedi.

SEYDİŞEHİR'LİLER GÜLE GÜLE KULLANSIN

Cevher Dudayev Caddesinde bulunan eski asfaltın bir günde freze makinesi ile sıyrıldığını kaydeden Başkan Tutal;'' bir gün içerisinde eski asfaltımızı sıyırdık. İnşallah 1,5 gün dede asfaltlama çalışmamızı tamamlıyoruz. Bu bölgeyi tamamladıktan sonra Seydişehir'de ana arterleri yenilenmemiş mekanımız kalmayacak. Daha sonra ara sokaklara gireceğiz. Seydişehirliler güle güle kullansın İnşallah ''dedi.

Başkan Tutal, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 5 Ağustos köprüsünde başlayan, Cevher Dudayev Caddesi ve Toki Konutlarına kadar devam eden Bin 600 metrelik yolun freze ile asfalt sökümünü 1 günde, finişer ile sıcak asfalt serimi 1,5 günde yolun tamamını toplamda 2,5 günde tamamladıklarını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cevher Dudayev Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement