Çevre Gününde Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Çevre Gününde Örnek Davranış

Çevre Gününde Örnek Davranış

5 Haziran Dünya Çevre Günü Dolayısıyla Karaman Belediyesi, Çevre Orman Müdürlüğü Ve Yunus Emre Kültür Vakfı'nca Düzenlenen Kampanya Kapsamında Öğrenciler Çevre Temizliği Yaptı.

06.06.2011 21:26

5 haziran dünya çevre günü dolayısıyla karaman belediyesi, çevre orman müdürlüğü ve yunus emre kültür vakfı'nca düzenlenen kampanya kapsamında öğrenciler çevre temizliği yaptı.

Çevre günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte önce Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu, ardından Yunus Emre Kültür Vakfı'nın Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren Ambalaj Atıkları Ayrıştırma Tesisleri ve Kalan Ambalaj üretim fabrikası gezildi. İnceleme gezisi boyunca öğrencilere; Vali Yardımcısı Bilal Ölmez, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'nun eşi Hilal Uğurlu, Çevre ve Orman Müdürü Ahmet Duran da eşlik etti.

Daha sonra hoşgörü ormanındaki piknik alanına götürülen öğrenciler, çevreye atılan çöp ve atıkları ellerindeki poşetlere toplayarak çevre temizliğine katkıda bulundu. Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'nun eşi Hilal Uğurlu da öğrencilerle birlikte çöp topladı. Pikniğe gelen vatandaşları çevreyi temiz tutmaları konusunda uyaran Hilal Uğurlu, okullarda ve mahallelerde düzenledikleri bilgilendirme toplantıları hakkında da bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çevre Gününde Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement