CHP Akıncılar İlçe Başkanı H.Ç, "cinsel saldırı" iddiasıyla tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, 2004 yılında, Akıncılar İlköğretim Okulu'nda görevli sınıf öğretmeni E.S'ye cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen H.Ç, öğretmenin şikayeti üzerine gözaltına alındı.
Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan H.Ç, dava devam ettiği için 4 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Mahkeme, dava sonucunda H.Ç'yi, "cinsel saldırı" suçlamasıyla 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdı.
Yargıtay'ın cezayı onamasının ardından, H.Ç tutuklanarak, Şebinkarahisar Cezaevi'ne gönderildi.
Evli ve 3 çocuk babası H.Ç'nin, 29 Mart'ta yapılan genel kurulda CHP Akıncılar İlçe Başkanlığı'na seçildiği belirtildi. Öğretmen E.S'nin olaydan sonra başka bir ile tayin olduğu öğrenildi.
Muhabir: Faruk Kara/ Önder Felek
Yayıncı: Tarkan Demir - SİVAS
Son Dakika › Güncel › CHP Akıncılar İlçe Başkanı 'Cinsel Saldırı' İddiasıyla Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.