CHP'den İhracı İstenen Batum: Şaşırdım - Son Dakika
Güncel

CHP'den İhracı İstenen Batum: Şaşırdım

CHP\'den İhracı İstenen Batum: Şaşırdım

İhraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen CHP'li Batum, gerekçe gösterilen "Her hafta bir milletvekili istifa edecek." ifadesini kullanmadığını söyledi.

07.11.2014 21:01  Güncelleme: 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun 5 Kasım Perşembe günü yaptığı toplantıda kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk ettiği Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum konuştu.Al Jazeera'nın sorularını yanıtladı.

İstifayı düşünüp düşünmediği yönündeki soru üzerine Batum, ihraç istemine ilişkin tebligatı beklediğini ve henüz kendisine bu konuya ilişkin bir tebligatın ulaşmadığını söyledi. Süheyl Batum tebligat ulaştıktan sonra Yüksek Disiplin Kurulu'na savunmasını vereceğini belirtti.

"ŞAŞIRDIM"

Yönetimin kendisi için ihraç talebinde bulunmasına şaşırdığını söyleyen Batum "Ben kimseye haraket etmiş miyim? Kötü yönetildiğini, yanlış yapıldığını söylemişim. Bundan dolayı bir milletvekilinin ihraç kararını hatırlamıyorum" diye konuştu.

"BEN ÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM"

Batum CHP yönetimi tarafından ihraç istemine gerekçe gösterilen "Her hafta bir milletvekili istifa edecek" şeklinde bir ifadesinin olmadığını da söyledi.

Batum "Böyle bir şey söylemedim. Hiçbir yerde söylemedim. Nerede söylediğimi ortaya çıkarsınlar. Buna dayalı ihraç talebini üzüntüyle karşılıyorum, esas gerekçenin bu olmadığını düşünüyorum" dedi. (Kaynak: Al Jazeera)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel CHP'den İhracı İstenen Batum: Şaşırdım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • mahmut: ihraci gorunce hemen cark et, kuzu oldu. 9 2 Yanıtla
  • reis: Kıvırın kıvırın bakalım nereye kadar chp 11 0 Yanıtla
  • BUSİ: ÜZÜLME HOCAM. . . SEÇİMLERDE DE KILIÇDAROĞLU ÇOK ŞAŞIRACAK HEZİMETE 9 2 Yanıtla
  • AAA: BENDE SENİN ŞAŞIRMANA ŞAŞIRDIM. 7 2 Yanıtla
  • İzmir: Geç kalınmış bir karar daha önceden yapılmalıydı halktan uzak insanların milletvekili yapılması ne yanlış bir karar kim olursa olsun parti disiplinine uymayanların partiden ayrılması lazım gidersin parti kurarsın istediğin gibi konuşursun 1 6 Yanıtla
  • seda: chp on yıllardır iktidar olmamış oy oranıda belliyken son zamanlarda her seçim sonrası bazı vekiller kameralar karşısına çıkıp genel başkan istifa demekte sizin bahaneniz. işçi partisine geçin onlarla birlikte rahat rahat chpye muhalefet yapın 0. 001 oy oranı var hep. 7 0 Yanıtla
  • mert: bardağın dibine yine fazla bakmış bizim kemal 5 1 Yanıtla

Advertisement