CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Bodrum'da - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Bodrum'da

21.12.2012 15:35

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, yaklaşık 3 ay önce CHP'den istifa eden ancak yeniden CHP'ye üye olan Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Belde Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'a rozetini taktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, yaklaşık 3 ay önce CHP'den istifa eden ancak yeniden CHP'ye üye olan Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Belde Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'a rozetini taktı.

Tezcan, CHP Bodrum İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen rozet takma törenine katıldı. Tezcan, burada yaptığı konuşmada, belediye başkanlarının hangi zorluklar altında çalıştığını, görev yaptığını çok iyi bildiklerini belirtti. 2002 yılından bu yana toplumun iktidar tarafından susturulduğunu, korkutulduğunu ileri süren Tezcan, şunları söyledi:

"Belediye başkanları eğer iktidara mensup değilse, sabaha nasıl çıkacağı belli değil, Allah muhafaza. Sabah kalkıyoruz bir belediye başkanımızın kapısına polisin dayandığını, eline kelepçe vurulduğunu, şu veya bu iftiranın kurbanı olarak kameralar önünde yaka paça adliyeye götürdüğünü görüyoruz. İktidar mensubu belediye başkanlarının böyle bir muameleye maruz kaldığını gördünüz mü- Hayır."

AK Parti iktidarının çalışmalarını da eleştiren Tezcan, 10 yıldan bu yana halkın kandırıldığını iddia etti.

Tezcan, konuşmasının ardından Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'a rozetini taktı.

Muhabir: Ali Ballı/ Hatice Özdemir

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Bodrum'da - Son Dakika


Advertisement