CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayınbiraderi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayınbiraderi Toprağa Verildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu\'nun Kayınbiraderi Toprağa Verildi

Kocaeli'nin Derince İlçesi'ndeki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Dün Gece Ölen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayınbiraderi Celal Özdağ Bugün Toprağa Verildi.

29.01.2011 14:52

Kocaeli'nin Derince İlçesi'ndeki Eğitim ve Araştırma hastanesi'nde dün gece ölen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayınbiraderi Celal Özdağ bugün toprağa verildi. CHP liderinin eşi Selvi kılıçdaroğlu'nun ağabeyi olan 64 yaşındaki Cielal Özdağ'ın cenaze törenine aralarında Gürsel Tekin'in de bulunduğu 3 Genel Başkan Yardımcısı ile CHP'nin bazı tanınmış simaları ve vatandaşlar datıldı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi bir süredir detavi gören Celal Özdağ'ı, 15 gün önce Sakarya programının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret etmişti. Durumu dün gece kritikleşen ve dün gece 22.00 sıralarında vefat eden Celal Özdağ'ın ölüm haberini bir TV programı canlı yayınındayken alan Kılıçdaroğlu hemen yola çıkarak, saat 01.30'da Derince'ye geldi. Aile fertleriyle bir süre görüşen kemal kılıçdaroğlu, bugünkü yoğun programı nedeniyle birkaç saat sonra Derince'den ayrılmak zorunda kaldı.

Bugün öğlen Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi'ndeki cenaze törenine CHP'nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcsı Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcıları Hurşit Güneş, İzzet Çetin, CHP Milletvekili Kocaeli Hikmet Erenkaya, Kocaeli eski milletvekili Sefa Sirmen, CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve çoksayıda partili ile vatandaşlar katıldı. Cenazede Celal Özdağ'ın eşi Nurcihan ve kızı Simal ile oğlu Çağlar Özdağ gözyaşlarına boğuldu.

Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi'nde kılınan cenaze namazının ardından Celal Özdağ Bayraktar Köyü'ndeki aile mezarlığına toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayınbiraderi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement