CHP Gökçebey İlçe Yönetimi İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

CHP Gökçebey İlçe Yönetimi İstifa Etti

CHP Gökçebey İlçe Yönetimi İstifa Etti

Gökçebey İlçe Başkanı, İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesine tepki olarak 7 yönetim kurulu üyesiyle birlikte istifa etti.

20.06.2014 17:10  Güncelleme: 11:04

Zonguldak'ta CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cebecioğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesine tepki olarak 7 yönetim kurulu üyesiyle birlikte görevinden istifa etti.

İSTİFA SEBEBİNİ AÇIKLADI

Geçen yıl 4 Temmuz'da göreve gelen Cebecioğlu, istifa dilekçesini partisine gönderdiği söyledi. CHP'nin laik ve demokratik bir parti olduğunu ifade eden Cebecioğlu, "Bugün gelinden noktada, bizlere siyasal İslamcı bir seçenek sunulmaktadır. CHP ilçe başkanı olarak onaylamadığım bu adaya halktan destek istemem olanaksızdır. Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde çalışmayacağım için görevimden istifa ediyorum." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Gökçebey İlçe Yönetimi İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • MUSTAFA UYAN: CHP GOKÇEBEY İLÇE YÖNETIMININ GÖSTERDIĞI ONURLU VE DIK DURUŞUNDAN DOLAYI GOKÇEBEYDE YAŞAYAN BIRI OLARAK ONUR DUYDUM... 7 2 Yanıtla
  • ASLAN BEYY: ÇOK GEÇ KALMIŞLAR AMA YİNEDE ZARARIN(HAİNLİĞİN) NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR. 4 5 Yanıtla
  • bitlis: bugunun güzel haberı dahasıda var 5 3 Yanıtla
  • zeki canakci: BU NE AYAK! 1 1 Yanıtla
    ZEKI CANAKCI: MESELE DERIN MESSE! 0 0
  • ahmet güzelsoy: ev yıkılmadan çatı ustalarını göndermeli CHP MUHARREM İNCE MHP ENGİN ALAN sayın ALAN DİLERİM MHP nin başına geçersiniz görevli müdürü ve görevli müdür muavinlerini partiden aday yapmazssanız bu millet sizi tutar yoksa sonunuz görevli müdür gibi olur ALLAH YOLUNU ŞİMDİDEN AÇIK ETSİN 1 0 Yanıtla

Advertisement