CHP Heyetinin Gazze Ziyareti Bayram Sonrasına Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP Heyetinin Gazze Ziyareti Bayram Sonrasına Kaldı

25.07.2014 10:41  Güncelleme: 10:44

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Gazze ziyaretinin bayrama yetişemeyeceğini ancak, bayramdan sonra gitmek için uğraşacaklarını söyledi.

CHP'li milletvekillerinin Gazze ziyareti bayram sonrasına kaldı.

CHP'li yaklaşık 20 milletvekili Ramazan Bayramı'nda Gazze'de olmak için gerekli girişimlerde bulundu. Ancak CHP'li vekillerin Gazze ziyareti bayram sonrasına kaldı.

ANKA'ya konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Gazze ziyaretinin bayrama yetişemeyeceğini belirtti.

Konuyu Dışişleri Bakanlığı ile görüştüklerini Gazze'ye gitmek istediklerini ilettiklerini ifade eden Ağbaba, "Bayrama yetişmeyecek. Ancak bayramdan sonra gitmek için uğraşacağız. Dışişleri Bakanlığı ile görüşüldü. Mısır ile görüşüldü. Bayramda gidemesek bile bayramdan sonra gitmeye çalışacağız. Yüreğimiz onlarla. Gazze'deki dramı dünyaya duyurmak için caba harcayacağız" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Heyetinin Gazze Ziyareti Bayram Sonrasına Kaldı - Son Dakika


Advertisement