CHP'li İnce: Bakan Olunca Sıkıntıları Çözeceğim - Son Dakika
Güncel

CHP'li İnce: Bakan Olunca Sıkıntıları Çözeceğim

CHP\'li İnce: Bakan Olunca Sıkıntıları Çözeceğim

CHP Grup Başkanvekili, Muharrem İnce, ilin sorunlarının çözümü konusunda yardım isteyen Vali Osman Çapalı'ya, 12 Haziran'dan sonra CHP'nin iktidar olacağını belirtti.

19.04.2011 17:50

CHP Grup Başkanvekili, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, ilin sorunlarının çözümü konusunda yardım isteyen Vali Osman Çapalı'ya, 12 Haziran'dan sonra CHP'nin iktidar olacağını belirterek, "O zaman da Genel Başkanımız Grup Başkanvekili'ni bakan yapar herhalde. Bakan olunca ilimizin bütün sıkıntılarını çözeceğim" dedi.

CHP Yalova milletvekili aday listesinin birinci sırasında yer alan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, ikinci sıra adayı Alaattin Fitoz, İl Başkanı Cemil Fitoz ve partililerle birlikte Yalova'da kamu kurumlarını ziyaret etti.

Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden CHP'li heyet daha sonra valilik binasına giderek burada da çalışan personellerle sohbet etti. Muharrem İnce ve arkadaşları valilik binasında karşılaştıkları Vali Osman Çapalı'nın isteği üzerine makam odasına geçti. Muharrem İnce, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip sorunların çözümü için TBMM'nde destek isteyen Osman Çapalı'ya, 12 Haziran'dan sonra CHP'nin iktidar olacağını belirterek, "O zaman da Genel Başkanımız Grup Başkanvekili'ni bakan yapar herhalde. Bakan olunca ilimizin bütün sıkıntılarını çözeceğim" diye konuştu. İnce, Valilik ziyareti ardından Kent Güvenlik Merkezi, sonrasında da Yalova Belediyesi'nde personeli ziyaret etti. - Yalova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li İnce: Bakan Olunca Sıkıntıları Çözeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement