CHP'li Soydan Gelibolu Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

CHP'li Soydan Gelibolu Belediyesi'ni Ziyaret Etti

CHP\'li Soydan Gelibolu Belediyesi\'ni Ziyaret Etti

CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, polisin operasyon düzenlediği Gelibolu Belediyesi'ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

26.07.2013 18:47

Chp Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, polisin operasyon düzenlediği Gelibolu Belediyesi'ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Gözaltına alınıp serbest bırakılan belediye çalışanlarının odalarına giden CHP'li Soydan, "Bütün saldırılara karşı tedbirliyiz" dedi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından CHP'li Gelibolu Belediyesi'ne geçen salı günü düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan 12 kişiden, 3'ü belediye personeli dört kişi tutuklandı, 8'i savcılık tarafından serbest bırakıldı.

CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, bugün operasyonun yapıldığı Gelibolu Belediyesi'ni ziyaret etti. Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan belediye personelinin tek tek odalarına giden Soydan, ardından Belediye Başkanı Mustafa Özacar'a karanfil verip geçmiş olsun dileğinde bulundu. Soydan, "Bizim belediyelerimiz eğer soruşturma geçirmiyorsa, çalışmıyor demektir. Seçim sürecine girdik. AKP bunları hep yapacaktır. Bütün saldırılara karşı tedbirliyiz ve bunlara hazırlıklıyız. Bunlar AKP'nin yarattığı şeylerdir, sahte belge ve mektuplarla, bunlar sorguya bile gerek olmayan şeylerdir. Amaç sadece çalışan bir CHP'li belediyeyi yıpratmaktır. Belediyenin çalıştığını herkes biliyor. Bu gibi olaylarda mağlup olacak taraf AKP ve başbakandır" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özacar ise "Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hukuka güvenimiz tamdır. Adalet en iyi kararı verecektir. Bizim amacımız halka daha çok hizmet vermektir. Bu olayların bizleri yıldırmamasını diliyorum. Adalet yerini bulacak ve inşallah diğer arkadaşlarımız da serbest kalacaktır" diye konuştu. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Soydan Gelibolu Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement