CHP'li Tekin: Arınç Hiç Konuşmuyor, Boğazı mı Ağrıyor (3) - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tekin: Arınç Hiç Konuşmuyor, Boğazı mı Ağrıyor (3)

CHP\'li Tekin: Arınç Hiç Konuşmuyor, Boğazı mı Ağrıyor (3)

TEKİN: TÜRKİYE 7 HAZİRAN'DA AKP'DEN KURTULACAK CHP İzmir İl Başkanlığı'nın 'Omuz Omuza İktidara, Birlik ve Dayanışma Yemeği'ne katılan Genel Sekreter Gürsel Tekin, "CHP iktidarında tüm hukuk ihlallerinin, yolsuzluğun, hırsızlığın hesabı sorulacak.

20.02.2015 22:37

TEKİN: TÜRKİYE 7 HAZİRAN'DA AKP'DEN KURTULACAK

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın 'Omuz Omuza İktidara, Birlik ve Dayanışma Yemeği'ne katılan Genel Sekreter Gürsel Tekin, "CHP iktidarında tüm hukuk ihlallerinin, yolsuzluğun, hırsızlığın hesabı sorulacak. 7 Haziran'dan Türkiye AKP'den kurtulacak" dedi.

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın Fuar Alanı Atlas Pavyonu'nda düzenlediği 'Omuz Omuza İktidara, Birlik ve Dayanışma Yemeği'ne CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Genel Sekreter Gürsel Tekin, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, milletvekilleri, ilçe başkanları, aday adayları ve üyelerin yer aldığı 2 bine yakın partili katıldı. Yemekte Partililere seslenen CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Yalan söylüyorlar. Bonzaiyi getirin, biz bunu kabul ediyoruz. Getirmezseniz namertsiniz. Ama dertleri bu değil, halka sürekli yalan söylüyorlar. Israrla sıkıyönetim yasasını dayatmak istiyorlar. Sivil toplum örgütlerine sesleniyorum: Bu yasa geçerse sokağa bile çıkamazsınız. Tarafsızlık için yemin eden Cumhurbaşkanı, 'bu yasa ya çıkacak ya çıkacak' diyor. Hani tarafsız, bağımsız olacaktınız. CHP iktidarında tüm hukuk ihlallerinin, yolsuzluğun, hırsızlığın hesabı sorulacak. 7 Haziran'dan Türkiye AKP'den kurtulacak" dedi.

Haziran ayındaki seçimlerde CHP'nin örgüt içindeki birlik ve beraberliği arttırarak başarısını daha ileriye taşıyacağını ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ise, "AKP'den kurtulmanın tam zamanı 7 Haziran'dır. İktidar sadece söylemlerle, laf üretmekle, birbirimizin enerjisini tüketmekle kazanılmıyor. Tüm örgütlerimizle kol kola girerek bize gönülden destek veren halkımızı da yanımıza alarak iktidara yürüyoruz" dedi.

Hükümetin İzmir'e yatırım yapmadığını ifade eden Serter, "35 projeler nerede? Yapmadıklarını halkımıza yapmışlar gibi yutturmaya çalışıyorlar. Vatandaşlarımıza 13 yılda yapılmayan zulüm kalmadı. Tüm alanlarda yurttaşlarımız büyük sıkıntılar yaşıyor. Kadınlar da şiddeti en ağır şekilde yaşıyor. Neredesiniz? Eğitimli gençlerin işsizliği artarken neredesiniz? Biz 7 Haziran'da ülkemizin sorunlarını çözmeye geliyoruz. Partimizin politikalarını çok iyi anlatırsak İzmir'de en az 18 milletvekili çıkacağımıza da inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Tekin: Arınç Hiç Konuşmuyor, Boğazı mı Ağrıyor (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement