CHP Murtapaşa Adayı Uysal'dan Gitar ve Şiir Dinletisi - Son Dakika
Güncel

CHP Murtapaşa Adayı Uysal'dan Gitar ve Şiir Dinletisi

CHP Murtapaşa Adayı Uysal\'dan Gitar ve Şiir Dinletisi

Antalya’nın en büyük ilçesi olan ve birçok kentten büyük yüzölçümüne sahip Muratpaşa’nın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Avukat Ümit Uysal, Antalya’nın tarihi parklarından Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenen Kaleiçi Şenliği’nde gitar performansıyla Antalyalılardan tam not aldı.

23.03.2014 18:42

Antalya'nın en büyük ilçesi olan ve birçok kentten büyük yüzölçümüne sahip Muratpaşa'nın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Avukat Ümit Uysal, Antalya'nın tarihi parklarından Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenen Kaleiçi Şenliği'nde gitar performansıyla Antalyalılardan tam not aldı. Parkta düzenlenen "Şiir ve Gitar Dinletisi"nde sahne alan Uysal, "Akdeniz Akşamları" şarkısını söyledi.

CHP Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal seçim çalışmaları kapsamında CHP Muratpaşa Seçim Koordinasyon Merkezi'nin organizasyonuyla binlerce kişiyle buluştu. Muratpaşa'yı Muratpaşalılarla beraber yöneteceklerine değinen Uysal, gitarını eline aldı ve seçmenlerine kısa bir müzik dinletisi sundu. Müzik ve edebiyatla iç içe bir yaşam süren Uysal'ın söylediği "Akdeniz Akşamları" şarkısına binlerce kişi eşlik ederken, sanatsever başkan Muratpaşalıların beğenisini kazandı. Oğlu Efe Uysal ile birlikte gitar çalmaktan çok hoşlandığına dikkat çeken Uysal, "Edebiyat ve sanat hayatımın vazgeçilmezleri arasında. Burada kısa bir sunum yaptık. Ama seçmenlerime şarkı söylemekten dolayı memnuniyet duydum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Murtapaşa Adayı Uysal'dan Gitar ve Şiir Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement