CHP'nin Cumhuriyet Balosunda Başkana Yumruk - Son Dakika
Güncel

CHP'nin Cumhuriyet Balosunda Başkana Yumruk

CHP\'nin Cumhuriyet Balosunda Başkana Yumruk

CHP Erzurum İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Balosunda kavga çıktı.

30.10.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Erzurum İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Balosunda kavga çıktı. CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu kavgada aldığı yumruk darbesiyle hafif yaralandı.

Olay dün saat 21.00 sıralarında Erzurum merkez Yakutiye ilçesi Aşağı Mumcu Mahallesindeki bir otelde meydana geldi. CHP Erzurum İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyetin 93'üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen ve Parti Meclis (PM) üyesi Yaşar Seyman'ın da katıldığı programda CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu açılış konuşması yaptı. Resepsiyona katılan bir grup, Başkan Kızıloğlu'nun konuşması sırasında tepki gösterdi. Balonun sonunda Başkan Kızıloğlu, çıkışta davetlileri uğurlarken yanına gelen 4-5 kişilik bir gurubun saldırısına uğradı. Kızıloğlu aldığı yumruk darbeleri sonucu yaralandı.

Hastaneye kaldırılan Tacettin Kızıloğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Saldırganların CHP'li olmadığını ve daha öncede partileri içinde karışıklık çıkarmaya çalışan bir grup olduğunu belirten Başkan Kızıloğlu olayı şöyle anlattı:

"Gençlik kollarımız tarafından saat 17.30'da düzenlenen baloya birçok kişi davetliydi. Her şey çok güzeldi. İsmini vermek istemediğim bir dernek adına onlarda Atatürk anıtına çelenk koyarken küçük bir tartışmamız oldu. Daha sonra baloya da gelen bu grup konuşmam sırasında da küçük sataşmalarda bulundu. Ama biz büyütmek istemedik. Balonun bitimide kapının önüne geçip davetlileri uğurlarken yanıma gelen bu grup aniden üzerime saldırdı. Aldığım darbeler sonucu burnumdan ve sol elmacık kemiğimden yaralandım. Hastaneye giderek rapor aldım ve saldırganlardan davacı oldum."

Polis tarafından gözaltına alınan 5 kişi, Gölbaşı Polis Merkezi'ne götürüldü.

- Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'nin Cumhuriyet Balosunda Başkana Yumruk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement