CHP ve MHP'nin Ortak Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Eşi Füsun İhsanoğlu'nun Yeğeni Ece... - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP ve MHP'nin Ortak Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Eşi Füsun İhsanoğlu'nun Yeğeni Ece...

CHP ve MHP\'nin Ortak Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Eşi Füsun İhsanoğlu\'nun Yeğeni Ece...
22.06.2014 00:49

Sabancı Üniversitesi'nin Tuzla'daki mezuniyet töreninde seyirciler arasında bulunan CHP ve MHP'nin ortak Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, mezunların ve velilerin ilgi odağı oldu.

Sabancı Üniversitesi'nin Tuzla'daki mezuniyet töreninde seyirciler arasında bulunan CHP ve MHP'nin ortak Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, mezunların ve velilerin ilgi odağı oldu. Eşi Füsun İhsanoğlu'nun yeğeni Ece Oğuzkan'ın mezuniyet törenini izleyen İhsanoğlu, kendisini fark ederek yanına gelen vatandaşlarla sohbet etti. İhsanoğlu, bazı mezunlarla ve vatandaşlarla fotoğraf, bazılarıyla selfie çektirdi. Tören sırasında, Ece Oğuzkan anons edildiğinde İhsanoğlu ayağa kalkarak bir süre alkışladı.

"ÇALIŞMALAR ÇOK İYİ GİDİYOR"

Ekmeleddin İhsanoğlu eşi Füsun İhsanoğlu ve beraberindekiler, diploma aldıktan sonra yanlarına gelen Ece Oğuzkan'a sarılarak kutladılar. Ardından ailecek fotoğraf çektirdiler. DHA'ya konuşan Ekmeleddin İhsanoğlu, 'Yeğenimizin mezuniyetine geldik. Çok sevinçliyiz. Böyle bir mutlu günde, yeğenimizin mezuniyetine katılmak ve vatandaşlarımızın sıcak, samimi ilgisini görmek bizi çok sevindiriyor" dedi. "Çalışmalar nasıl gidiyor?" şeklindeki soruya İhsanoğlu, 'Çok iyi gidiyor. Twitter hesabı başladı. Facebook başlayacak. Çalışmalar ilerliyor" yanıtını verdi. "Twitter hesabınızdaki mesajları kendiniz mi atıyorsunuz?" şeklindeki soruyu ise İhsanoğlu, 'Arkadaşlarımız yapıyor. Onlarla beraber yapıyoruz" diye cevapladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP ve MHP'nin Ortak Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Eşi Füsun İhsanoğlu'nun Yeğeni Ece... - Son Dakika


Advertisement