Çiğli Belediyesinde işten çıkarılan işçilerle ilgili müfettiş görevlendirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çiğli Belediyesinde işten çıkarılan işçilerle ilgili müfettiş görevlendirildi

04.08.2024 18:32

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çiğli Belediyesinde işten çıkarılan işçilerle ilgili müfettiş görevlendirildiğini bildirdi. CHP Genel Merkezi önünde işten çıkarılan işçiler eylemlerini sürdürdü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çiğli Belediyesinde işten çıkarılan işçilerle ilgili müfettiş görevlendirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan, bazı basın yaygın organlarında İzmir'de Çiğli Belediyesinde işten çıkarılan işçilerin eylemlerine ilişkin haberlerin yer aldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Konuyla ilgili gerekli incelemelerin yapılması için bir süre önce Bakanlığımız tarafından müfettiş görevlendirilmiş olup, müfettişlerimiz olayla ilgili incelemelerini hassasiyetle sürdürmektedir. Bakanlık olarak konuyu yakından takip ediyoruz."

CHP Genel Merkezi önünde eylem

CHP Genel Merkezi önünde Çiğli Belediyesinde işten çıkarılan bir grup işçi eylemlerini sürdürdü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çiğli Belediyesinde işten çıkarılan işçilerle ilgili müfettiş görevlendirildi - Son Dakika


Advertisement