'Çılgın Joe' TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

'Çılgın Joe' TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta

\'Çılgın Joe\' TV\'de İlk Kez ve Sadece D-Smart\'ta

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, izleyicisini sinemanın tüm dallarından başarılı örnekler ile buluşturmaya devam ediyor.

11.09.2013 09:51  Güncelleme: 09:56

SENARİST STEVEN KNIGHT'IN İLK YÖNETMENLİK DENEMESİ

Travmatik geçmişinden uzak duran ve hayatına yeni bir sayfa açan Joey, kız arkadaşının ölüm haberiyle intikam almaya yemin eder. Senarist kimliğiyle tanıdığımız Steven Knight'ın ilk yönetmenlik denemesi olan Çılgın Joe (Hummingbird), TV'de ilk kez ve sadece 15 Eylül Pazar akşamı, saat 21.00'da D-Smart, 5. Kanal Moviesmart Gold ve Moviesmart Gold HD'de ekrana gelecek.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, izleyicisini sinemanın tüm dallarından başarılı örnekler ile buluşturmaya devam ediyor.

Joey'in intikam ateşi, herkesi yakacak!

Afganistan'da yaşadıklarından sonra kendisini Londra sokaklarında bulan Joey Jones, travmatik geçmişinden uzaklaşmaya ve beladan uzak durmaya çalışmaktadır. Bir çeteden kaçtığı esnasında Covent Garden'daki varlıklı bir adamın apartmanına sığınıp bu adamın kimliğini edinir. Artık hayat onun için daha kolaydır. Ancak hamile olan kız arkadaşı ölü bulununca Joey Jones, bu cinayeti çözmek amacıyla zorlu bir intikam mücadelesine girişecektir.

Jason Statham, Lee Asquith-Coe ve Benedict Wong'un başrollerinde yer aldığı "Çılgın Joe", 15 Eylül Pazar akşamı, saat 21.00'da HD keyfiyle D-Smart, 5. Kanal Moviesmart Gold'de!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Çılgın Joe' TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement