Çınarlıdere'de Yağmur Altında Yürüyüş - Son Dakika
Güncel

Çınarlıdere'de Yağmur Altında Yürüyüş

Çınarlıdere\'de Yağmur Altında Yürüyüş

Başkan Karaosmanoğlu ile sporseverler, hafta sonunda yağışlı havaya aldırış etmeden Çınarlıdere'de yürüdü.

24.05.2012 10:06  Güncelleme: 10:04

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile yürüyüş tutkunları, hafta sonunda yağan yağmura aldırış etmeden Derince Çınarlıdere'nin eşsiz güzellikleri arasında yürüdü. Etkinliğin en neşeli anları ise Gençlik Merkezi üyesi gençlerin gitar ve ud eşliğinde söyledikleri şarkılar oldu.

SPOR TUTKUSU ENGEL TANIMIYOR

Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüş sevdalıları, hiçbir hava koşulunda engel tanımıyor. Ne yazın sıcağı, ne kışın soğuğu yürüyüş tutkunlarını yolundan alıkoyamıyor. Hafta sonunda bölgemizi etkisi altına alan şiddetli yağışa rağmen Derince Çınarlıdere'de bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu ile sporseverler, zaman zaman bitkilerin geniş yapraklarını şemsiye olarak kullandı.

GENÇLİK MERKEZİ RENK KATKI

Renkli görüntülere sahne olan yürüyüşün sonunda ise Büyükşehir'e bağlı Gençlik Merkezi'nden yürüyüşe katılan gençler, güne damgasını vurdu. Hem gitar ve ud çalıp, hem şarkılar söyleyen gençlere, yürüyüşe katılan vatandaşlar da eşlik edince ortaya şenlikli görüntüler çıktı. Başkan Karaosmanoğlu da, söylenen şarkılarda zaman zaman gençlere eşlik etti. Yürüyüşte Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar ile İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur da hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çınarlıdere'de Yağmur Altında Yürüyüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement