Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a Atama - Son Dakika
Güncel

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a Atama

Çırağan Palace Kempinski İstanbul\'a Atama

Genel Müdürü'nün sözleriyle "Gerçek bir yiyecek ve içecek düşkünü" Michael Braun, Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak atandı.

18.09.2012 15:39

Garsonluktan Katar Emirliği Kraliyet Ailesi'ne hizmet veren Amiri Havayolları'nın uçak içi ikram servisini sağlamaya, farklı ülkelerin en önemli otellerinde görev yapmış Braun'un otelin yiyecek ve içecek kültürüne taze bir bakış getireceği şüphesiz.

"Müthiş tecrübesi, tutkusu ve yaratıcılığıyla Michael'ın ekibimize katılmasından çok mutluyuz. İstanbul'un dinamik yeme-içme sahnesinde otel misafirlerimizle İstanbullulara sunacağımız yenilikler icin sabırsızlanıyoruz," diyor Çırağan Palace Kempinski İstanbul'un Genel Müdürü Ralph Radtke. Michael Braun bu transferden önce, açılış ekibinin bir parçası olduğu Park Hyatt Abu Dhabi'de Yönetici Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Üç yıl süren otelcilik "çıraklığını" Almanya'da tamamlayan Braun, iş hayatına 1997'de Münih Hilton'da başladı. İlk uluslararası tecrübesini ise 1998-1999 yılları arasında İsviçre St. Moritz'deki Badrutt's Palace Hotel'de edindi. Kasım 1999'da Grand Hyatt Berlin'de garson olarak işe başlayan Braun, sadece iki yıl içinde otelin Vox Restoran'ının Restoran Müdür Yardımcılığına terfi etti. Farklı pozisyonlarda yükselerek 2004'e dek çalıştığı bu süre zarfında Park Hyatt Paris Vendome'a ve Park Hyatt Zurich'e de açılış desteği verdi.

2004'de, Yiyecek ve İçecek Yardımcı Direktörü sıfatıyla toptan bir yenilenmeden geçmek üzere olan Hyatt Regency Dubai'ye transfer edildi; tüm yiyecek ve içecek bölümünün yeniden konumlandırılmasıyla barlar ve restoranların yeniden açılmasını kapsayan projeyi başarıyla yürütmesinin ardından Yiyecek ve İçecek Direktörlüğü'ne terfi etti.

2008'de açılıştan sorumlu Yiyecek ve İçecek Direktörü olduğu Grand Hyatt Doha'da, restoran konseptlerinin yaratılmasından 200'ün üstündeki ekip üyelerinin işe alımına A'dan Z'ye tüm bölümü kurdu ve aynı zamanda sadece Katar Emirliği'nin kraliyet ailesi ile üst düzey devlet yetkililerine hizmet veren VVIP Amiri Havayolları'nın uçak içi ikram servisi ile ekibinin eğitimini üstlendi.

Braun, bugüne dek pek çok ürün, servis ve yönetim eğitimi aldı, çok sayıda açılış atölyesine katıldı. İngilizce ve Fransızca bilen Braun evli ve bir çocuk babası.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement