Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Yarışması - Son Dakika
Güncel

Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Yarışması

Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Yarışması

Pırıldayan dişleri, sağlıklı gülüşleri en güzel resimleyene ödüllerine kavuştu.

23.04.2013 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı haftasında düzenlenen "Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı" konulu ödüllü resim yarışmasının sonuçları Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir törenle açıklandı.

Diş Hekimi-Heykeltraş ve Ressam Tülay Karavit, Ressam Yasemin Demirkol, Psikolog Merve Otçeken, Resim Öğretmeni Gönül Kavak ve Resim Öğretmeni Abdullah İskender'den oluşan yarışma jürisi ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıf kategorisinde Ela Yıldan(Şehit Pilot Muzaffer Erdönmez İ.Ö.O.), 2.3. sınıf kategorisinde Ceren Deniz Yıldız (Cumhuriyet İ.Ö.O.) ,4.5. sınıf kategorisinde Duru Divrikli(Şehit Pilot Muzaffer Erdönmez İ.Ö.O),6.7.8. sınıf kategorisinde de Selen Akar'ı (Cumhuriyet İ.Ö.O.) birinci seçtiler.

Ödül töreni ve sergi açılışına Bakırköy Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Hasan Ersoy, Başkan Yardımcısı Yervant Özuzun, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Ersoy, meclis üyeleri, müdürler ve öğrencilerin velileri de katıldı.

Tören Bakırköy Belediye Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sorumlusu Dt. Sevcan Beyazdağ, Sağlık İşleri Müdürü Faruk Yıldız ve Başkan Yardımcısı Yervant Özuzun'un yaptıkları kısa konuşmalarla başladı.

Bakırköy'deki ilköğretim okulu öğrencilerinin katıldığı yarışmada öğrenciler resimleri A4 boyutunda ve serbest boya ile çalıştılar.

Pırıldayan dişleri ve sağlıklı gülüşleri resmeden çocukların eserleri olan 203 resim 24 Nisan 2013-Çarşamba akşamına kadar sergilenecek.

Yarışmada kategorilerinde ilk üç dereceye giren öğrencilere Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyeler sunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement