Çocuklar İçin En Trendy Kampanya - Son Dakika
Güncel

Çocuklar İçin En Trendy Kampanya

Çocuklar İçin En Trendy Kampanya

Chic Frog by Deniz Akkaya www.vipdükkan.com'da

14.07.2011 10:20

Özel alışveriş kulübü vipdukkan.com, çocuk modasında son moda Chic Frog by Deniz Akkaya ürünlerini avantajlı fiyatlarla anne babalara sunuyor.

Türk ve dünya modasını üyeleriyle buluşturan vipdukkan.com, uyguladığı kampanyalar ile alışverişi fırsata dönüştürüyor. vipdukkan.com, çocuklarına da en az kendisi kadar özen gösteren trendy anne babalar için birbirinden güzel ürünler sunuyor. 12-17 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada ise ünlü manken Deniz Akkaya'nın "Her bebek orijinal doğdu, kopya olarak dolaşmasın" sloganıyla Türkiye'ye getirdiği uluslararası markalar fiyat avantajıyla yer alacak.

Chic Frog by Deniz Akkaya ürünlerini özel fiyatlarla almak için Türkiye'nin önde gelen 'private shopping' adresi vipdukkan.com'a üye olmak yeterli. Fotoğraf çekimlerini başarılı fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin Ağgül'ün yaptığı özel kampanya Chic Frog by Deniz Akkaya bünyesindeki ünlü markaların ürünleri içerecek.

Deniz Akkaya'nın distribütörlüğünü üstlendiği güçlü, farklı, yaratıcı 0-6 yaş bebek ve çocuk markaları, kısa sürede, sıradan kıyafetlerden sıkılan anne babaların bir numaralı adresi haline geldi. Şanslı çocukların markası İngiliz Oh Baby London; sürprizlerle dolu hediye alternatifi Amerikalı Mud Pie; stil ve cesareti buluşturan Danimarkalı marka Milibe Copenhagen; sirklerin büyüsü ve İsveç'in pratikliğini buluşturan Mini Rodini, Chic Frog by Deniz Akaya tarafından çocuklar için Türkiye'ye getiriliyor. Bu markaların yanı sıra Spunky Kids, Happy Kids ve Chic Frog Bikini de vipdukkan.com'un kampanyasında yer alacak.

Geçtiğim ay yabancı ortaklık alan, yaklaşık 850.000 üyesi bulunan vipdukkan.com, yıl boyunca hamileler, çocuk ve bebek ürünlerine dair birçok özel kampanya düzenliyor. Bu kampanyalardan yararlanmak için tek yapacağınız siteye tıklamak. En üst seviyede güvenli olan sitede üye olarak taksit seçeneklerinden ve uygun fiyatlardan 365 gün, 24 saat boyunca yaralanmanız mümkün.

Global Şirketler Grubu bünyesinde kurulan vipdukkan.com, prestijli markalara ait kampanyaları, sadece kulüp üyelerine özel avantajlarla sunuyor. vipdukkan.com; giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe, elektronikten oyuncağa, tekstilden küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürün grubunu vitrinlerine taşıyor. Ayrıcalıklı alışveriş keyfini yaşamak isteyenler ya siteye bir kulüp üyesi tarafından davet ediliyor ya da kendisi kısa sürede kolayca üye olabiliyor. Kapalı devre bir alışveriş sistemi olan vipdukkan.com'da kampanyalar sınırlı sayıda ve 3-4 gün süreyle uygulanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklar İçin En Trendy Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement