Çocuklardan 'Şiddete Hayır' Eylemi - Son Dakika
Güncel

Çocuklardan 'Şiddete Hayır' Eylemi

Ordu'nun Kumru İlçesi'nde bulunan Yunus Emre Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi öğrencileri aileleriyle birlikte 'Çocuğa şiddete hayır' eylemi düzenledi.

15.04.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Kumru İlçesi'nde bulunan Yunus Emre Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi öğrencileri aileleriyle birlikte 'Çocuğa şiddete hayır' eylemi düzenledi. Çocuklar yürüyüş boyunca insanlara mavi kurdele dağıttı.

'Mavi Kurdele Tak Umut Ol projesi' altında Ordu'nun Kumru İlçesi'nde bulunan Yunus Emre Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi öğrencileri çocuklara uygulanan şiddeti protesto etti. Sokaklarda ellerinde pankartlarla yürüyen çocuklar yağan yağmura aldırmadan çevredeki insanlara mavi kurdele verdi. Okul Müdürü Ersin Moral yaptığı açıklamada, "Şiddetin her türlüsüne karşıyız, ama son zamanlarda yaşanan çocuk şiddeti bizleri derinden etkiledi. Geleceğimiz olan çocuklarımıza şiddet uygulanmamalı. Şiddetin azaltılmasına veya yok edilmesine yönelik girişimlerin sayıca arttırılması, yaygınlaştırılması ve güçlendirilmesine ihtiyaç vardır. Töreye dayandırılan cinayet ve şiddet girişimlerine, çocuk yaşta evlendirilmelerine, taciz kavga ve sözlü saldırılara kısaca her türlü şiddete birlikte karşı çıkmalıyız" dedi. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuklardan 'Şiddete Hayır' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement