Coffee Festival'de Yıldız Yağmuru Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Coffee Festival'de Yıldız Yağmuru Başlıyor

Coffee Festival\'de Yıldız Yağmuru Başlıyor

İstanbul Coffee Festival'de kahve keyfini birbirinden özel müzik performanslarıyla buluşturacak.

19.09.2017 12:11  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21-24 Eylül tarihleri arasında Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşecek olan festivalde, Deniz Tekin, Sufle, Emir Ersoy, Kalben, Gökcan Sanlıman, Bülent Ortaçgil ve Gripin gibi popüler isimler sahne alacak. Türk Telekom Prime üyeleri, kahve keyfinin yanı sıra eğlencenin de doruğa çıkacağı festivalin biletlerini yüzde 50 indirimle alma şansına sahip olacak. Festivalde kurulacak Prime Lounge'da ise sürpriz hediyeler kazanma şansı ile birlikte Türk Telekom'un yeni klavyesi TAMBU'yu da deneyimleme fırsatı yakalayacak.

Türk Telekom'un ayrıcalıklı bir dünya sunan markası Türk Telekom Prime, 4'üncü kez gerçekleştirilecek İstanbul Coffee Festival'de misafirlerine sürprizlerle dolu eşsiz bir festival deneyimi yaşatacak. "Kat Kat Hayat" mottosuyla müşterilerine özel teklifler sunan ve bu kapsamda İstanbul Coffee Festival'in iletişim sponsorluğunu üstlenen Türk Telekom Prime, 21-24 Eylül tarihleri arasında Küçükçiftlik Park sahnesinde müzik dünyasının dev isimlerini de ağırlayacak.

BÜLENT ORTAÇGİL'DEN KALBEN'E BİRÇOK İSİM SAHNE ALACAK

Eğlencenin doruğa çıkacağı İstanbul Coffee Festival'de, Türkiye'de şehir müziğinin kült ismi Bülent Ortaçgil ve ünlü rock grubu Gripin'in yanı sıra son dönemde online kanallardan paylaştığı şarkılarıyla milyonlarca kişiye ulaşan genç sanatçı Deniz Tekin, alternatif-elektronik pop müzik parçalarıyla büyük beğeni toplayan Sufle, prodüktör, aranjör ve piyanist Emir Ersoy, akustik performansıyla son döneme damgasını vuran Kalben ve şarkılarıyla yeni neslin dikkatini çeken müzisyen Gökcan Salıman da misafirlere müzik ziyafeti yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Coffee Festival'de Yıldız Yağmuru Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement