Cornetto Disc veya In Love Kapağı Getirene Cornetto Classico Hediye - Son Dakika
Güncel

Cornetto Disc veya In Love Kapağı Getirene Cornetto Classico Hediye

Cornetto Disc veya In Love Kapağı Getirene Cornetto Classico Hediye

Aşkın resmi dondurması Cornetto'nun yıllardır devam eden ve dondurma severlerin heyecanla beklediği Cornetto promosyon kampanyası başlıyor!

30.04.2014 10:40

Aşkın resmi dondurması Cornetto'nun yıllardır devam eden ve dondurma severlerin heyecanla beklediği Cornetto promosyon kampanyası başlıyor! Cornetto Disc veya Cornetto In Love kapağı getiren herkese, birbirinden lezzetli üç farklı Cornetto Classico'dan biri hediye.

Dondurma severlerin merakla beklediği Cornetto promosyon kampanyası bu yıl yine gençleri şaşırtıyor. Nisan'ın son haftasından Haziran'a kadar devam edecek kampanya ile Cornetto Disc veya Cornetto In Love ürünlerinin kapağını Algida satış noktalarına getiren herkese, Classico Kaymak, Classico Çikolata ve yepyeni Classico Çilek Kaymak'tan dilediği hediye.

Muhteşem çikolatası, nefis kıvamlı dondurması ve tatlı sonuyla Cornetto Disc, bu sene de dondurma severlerin favorisi olacak. Üstelik bu yıl Cornetto ailesine eklenen yeni In Love Toffee Krokan, In Love Cookie ve efsane lezzet Classico Çilek Kaymak, dondurma tutkunlarına daha fazla lezzet ve keyfi bir arada sunuyor. Birbirlerini şımartmayı seven aşıklar ve hep daha fazlasını isteyen gençlerin heyecanla beklediği kampanya tüm Algida satış noktalarında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cornetto Disc veya In Love Kapağı Getirene Cornetto Classico Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement