Çorum'un Osmancık Belediyesi, altyapı ve mezarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere iki iş makinesi satın aldı - Son Dakika
Güncel

Çorum'un Osmancık Belediyesi, altyapı ve mezarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere iki iş makinesi satın aldı

Çorum\'un Osmancık Belediyesi, altyapı ve mezarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere iki iş makinesi satın aldı

Osmancık Belediyesi, altyapı ve mezarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere satın aldığı iki iş makinesini hizmete sundu. Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, yeni iş makinelerinin anahtarlarını, kullanacak personele teslim etti. Gelgör, belediyenin araç filosunu güçlendirdiklerini ve son 4 yılda 22 araç kazandırdıklarını belirtti.

01.12.2023 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık Belediyesinin altyapı ve mezarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere satın aldığı iki iş makinesi hizmete sunuldu.

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, yeni iş makinelerinin anahtarlarını, iş makinelerini kullanacak personele teslim etti.

Gelgör, belediyenin araç filosunu her geçen gün güçlendirdiklerini söyledi.

Belediyeye 4 yılda 22 araç kazandırdıklarını belirten Gelgör, "Bunlardan yeni aldığımız iki kepçe ile 4'ü altyapı hizmetlerinde ihtiyaç olan iş makineleridir. Yeni aldığımız iş makinelerinden biri de mezarlık hizmetlerinde kullanılacaktır. İlçemize, halkımıza hayırlı olsun." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum'un Osmancık Belediyesi, altyapı ve mezarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere iki iş makinesi satın aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement