Çubuk'ta Demokrasi Nöbeti Sürüyor - Ankara - Son Dakika
Güncel

Çubuk'ta Demokrasi Nöbeti Sürüyor - Ankara

Ankara'nın Çubuk ilçesinde FETÖ'nün darbe girişimini protesto etmek amasıyla "Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Mitingi" düzenlendi.

31.07.2016 14:09

Ankara'nın Çubuk ilçesinde FETÖ'nün darbe girişimini protesto etmek amasıyla "Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Mitingi" düzenlendi.

Çubuk Belediyesi ile AK Pati Çubuk İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikte, Atatürk Parkı'ndaki platformda şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua eden vatandaşlar zaman zaman tekbir getirip, çalan marş ve türkülere eşlik etti.

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan tarafından demokrasi mitingine katılan vatandaşlar için önceden hazırlatılan üzerinde ay yıldız bulunan tişörtler, dondurma ve Türk bayrağı dağıtıldı.

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, burada yaptığı konuşmada, "Sizler öylesine bir destanın kahramanısınız ki dünyanın dört bir yanında, 'Ya bu millet ne yaptı? Bu millet devletine nasıl sahip çıktı? Yöneticilerine nasıl sahip çıktı?' diye başka milletlerin, başka devletlerin anlamaya çalıştığı, belki de gıptayla baktığı, 'Keşke bizde öyle bir devletin mensubu olsaydık' diyerek imrendiği bir millet oldunuz" ifadesini kullandı.

Demokrasi nöbetinde 15'inci gün olmasına rağmen vatandaşların aynı heyecanla meydanları doldurduğunu kaydeden Belediye Başkanı Tuncay Acehan da meydanları asla boş bırakmayacaklarını ifade etti.

Etkinliğe Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, İlçe Müftüsü Bilal Kara, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cüneyt Küpeli, Halk Eğitim Müdürü Recai Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ile çok ilçe sakini katıldı.

Çubuk\'ta Demokrasi Nöbeti Sürüyor - Ankara
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çubuk'ta Demokrasi Nöbeti Sürüyor - Ankara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement