Cuma Günleriniz Sanat ile Dopdolu Geçecek! - Son Dakika
Güncel

Cuma Günleriniz Sanat ile Dopdolu Geçecek!

Cuma Günleriniz Sanat ile Dopdolu Geçecek!

Ünlü sanatçıların özgün sanat eserleri perabulvari.com ile evinize geliyor!

31.08.2012 12:31

Türkiye'de bir ilke imza atarak "Ev dekorasyonu, mobilya ve gurme lezzetleri" aynı çatı altında buluşturan ve her gün yüzlerce yeni ürünü yüzde 70'e varan indirimle sunan perabulvari.com sanat eserlerini evinize taşıyacak yeni bir dönem başlattı. Her Cuma Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının eserleri perabulvari.com'u adeta bir sanat galerisine dönüştürüyor, hem de oldukça avantajlı fiyatlarla. Sitede bugüne kadar özgün eserleri satılan sanatçılar arasında Devrim Erbil, Burhan Doğançay, Turhan Selçuk, Ferruh Başağa, Adnan Çoker, Adnan Turani, Orhan Umut gibi isimler bulunuyor.

Ev, dekorasyon ve tasarıma dair pekçok ürünü ve gurme lezzetleri aynı çatı altında buluşturan perabulvari.com private shopping sektöründeki yükselişini sürdürüyor. Her gün yüzlerce ürünü yüzde 70'e varan indirimle sunan perabulvari.com her Cuma bir sanat galerisine dönüşüyor ve sanat eserlerinde fırsatlar sunuyor!

"Herkesin bütçesine göre bir sanat eseri alma keyfini yaşamasını istiyoruz."

perabulvari.com'un kurucusu Emre Kızıl, ilk günden beri sitede sanat eserlerine yer vermeye çalıştıklarına dikkat çekerek şöyle dedi: "Bizim için huzurla, mutlulukla yaşanacak, özgün ve kişilikli bir ev dekorasyonunda sanat vazgeçilmez bir unsur. Ancak pek çok kişi bu konudaki bilgi eksikliği, doğru sanatçıları ve eserleri seçebilme endişesi, fiyatlandırma konusundaki belirsizlik gibi nedenlerle bu yatırımı yapmaya çekiniyor. Bunun üzerine Cuma günleri adeta sanal bir sanat galerisi hissi vermek ümidiyle sanat eserlerine perabulvari.com'da yer vermeye karar verdik. Sanatın sadece evlerimizin değil, asıl anlamlı bir yaşamın vazgeçilmezi olduğuna inanıyoruz" dedi.

"Türkiye'de sanat sevgisinin gelişmesini çok önemsiyoruz."

Türkiye'nin en büyük isimlerinin özgün imzalı baskılarını, yeni parlayan sanatçıların eserlerini olabilecek en uygun maliyetlerle ve üstelik taksit ve ödeme kolaylıklarıyla 81 ildeki üyelerine sunduklarını vurgulayan Emre Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü: "Herkesin bütçesine göre bir sanat eseri alma keyfini yaşamasını istiyoruz. Bir eve sanat girmesi bağımlılık yaratan bir alışkanlıktır. Evimizin ve yaşamımızın bir parçası haline gelen, yıllar içinde daha da değerlenen bu eserleri toplamaya başlamanın alışkanlığı kadar insana keyif veren az şey vardır. Türkiye'de sanat sevgisinin ve sanat müşterisi olma alışkanlığının gelişmesini çok önemsiyor ve çok daha fazla sayıda insanın sanata erişebilmesi için imkan yaratmaya çalışıyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cuma Günleriniz Sanat ile Dopdolu Geçecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement