Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu'dan Bayburt'a Geçti - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu'dan Bayburt'a Geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu\'dan Bayburt\'a Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geceyi geçirdiği Rize'nin Güneysu İlçesi Merkez Mahallesi'ndeki evinden sabah saatlerinde ayrılarak Kaymakamlığa geldi.

12.10.2014 13:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geceyi geçirdiği Rize'nin Güneysu İlçesi Merkez Mahallesi'ndeki evinden sabah saatlerinde ayrılarak Kaymakamlığa geldi. Burada köy ve mahalle muhtarları ile görüşen Erdoğan, helikopterle Bayburt'a hareket etti.

Kaymakamlık girişinde kendisini karşılayanlar arasında bulunan 5 yaşındaki Ebrar Karali'yi seven Erdoğan, daha sonra da köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin katıldığı ve muhtarların sorunlarını dile getirdiği toplantı yaklaşık bir saat sürdü. Toplantının ardından Kaymakamlık binası çıkışında muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, tekerlekli sandalyede kendisini bekleyen ve beyin rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen 16 yaşındaki Tuğrul Kutlu ve annesi Ayşe Kutlu ile görüştü, ailenin isteklerini dinledi. Kaymakamlık önünde bekleyen vatandaşları da selamlayan  Erdoğan, kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşlara saatini göstererek "Geç kaldım" dedi.

KUCAĞINDAKİ BEBEKLE ARAÇLARIN ÖNÜNE ATLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra da helikoptere binmek üzere makam aracına binerek yola çıktı. Bu sırada kucağında bebeği ile bekleyen bir kadın, polis engelini aşarak kendini araçların önüne atmaya çalıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini ifade eden ve konvoydaki diğer araçlarının önüne düşen kadın polisler tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Erdoğan ve yanındakiler, Güneysu futbol sahasında bekleyen 4 helikopterle Bayburt'a hareket etti. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu'dan Bayburt'a Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement