Cumhurbaşkanı Gül, Berkin Elvan'ın Babasını Aradı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül, Berkin Elvan'ın Babasını Aradı

Cumhurbaşkanı Gül, Berkin Elvan\'ın Babasını Aradı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gezi Parkı olaylarından yaralanan Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

10.03.2014 16:28  Güncelleme: 16:38

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gezi Parkı olayları sırasında başına gaz kapsülü isabet etmesi sonucu yaralanan ve 258. gündür yoğun bakımda tutulan 16 yaşındaki Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

GÖRÜŞMEDEN DETAY VERMEDİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile daha önceden görüştüğünü ifade eden Elvan, Gül'ün geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Sami Elvan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşmenin detayını ise anlatmadı.

"KENDİ ÇOCUKLARININ GELECEKLERİ İÇİN BEKLİYORLAR"

Elvan, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde önünde bekleyen gruba yönelik müdahaleye ise tepki gösterdi. Sami Elvan, "Biz 9 aydır buradayız. Bugüne kadar hiç böyle bir şey olmadı. Ancak ne hikmetse bugün oldu. Biz kimseyi incitmedik. Hiç kimseye de bir şey söylemedik. Biz 9 aydır bu hastanede yaşıyoruz. Böyle bir şeyle de karşılaşmadık. Bugün burada insanlara müdahale edildi. Bugün burada bu insanlar Berkin için bekliyor ama aslında ileriye dönük, kendi gelecekleri için kendi çocuklarının gelecekleri için buradalar. Onun için böyle bir şey istemiyoruz. Böyle bir şey de asla tahammül edemiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül, Berkin Elvan'ın Babasını Aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement