Cumhurbaşkanı'nın Affettiği Mahkum Fuhuş Operasyonunda Gözaltına Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı'nın Affettiği Mahkum Fuhuş Operasyonunda Gözaltına Alındı

Cumhurbaşkanı\'nın Affettiği Mahkum Fuhuş Operasyonunda Gözaltına Alındı
21.10.2015 18:47  Güncelleme: 19:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından cezası affedilen kolon kanserli M.A., Denizli'nin Kale ilçesinde yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından cezası affedilen ilk kişi olan kolon kanseri hastası M.A., Denizli'nin Kale ilçesinde yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alındı.

ERDOĞAN'IN AFFETTİĞİ İLK KİŞİYDİ

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olduktan sonra ilk affettiği kişi olan M.A. geçtiğimiz aylarda hapisten çıkmıştı. 50'ye yakın suçtan hüküm giyen ve 10 yıl cezaevinde kaldıktan sonra kolon kanserinin ilerlemesi sonucu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından affedilen M.A., Kale ilçesinde yaşamaya başlamıştı.

ŞAHISLARIN SORGUSU SÜRÜYOR

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün Kale ilçesinde fuhuş operasyonu yaptı. 10 kişinin gözaltına alındığı operasyonda Cumhurbaşkanı'nın affettiği ilk kişi olan M.A.'nın da bulunduğu kaydedilirken, şahısların sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı'nın Affettiği Mahkum Fuhuş Operasyonunda Gözaltına Alındı - Son Dakika


Advertisement