Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yarınki genel provada ve tören kutlamalarında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları belirledi.

25.10.2014 13:40

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yarınki genel provada ve tören kutlamalarında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları belirledi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın ve 29 Ekim Çarşamba günü 07.00-16.00 saatleri arasında gerek katılımcıların güvenliği gerekse katılımın düzeyine göre kademeli olarak Topkule ve Mahmutbey köprüsü, Mahmutbey yolu ve Topkule arası, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi kesişim noktası, Mahmutbey Köprüsü ve Sultançiftliği kavşağı arasında kalan yol trafiğe kapatılacak.

D-100 Karayolu'ndan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücülere Haliç Tünel, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray güzergahını veya Haliç Tünel, Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci, E-80 Karayolu'nu kullanacak sürücülere Milliyet Gazetesi karşısından TEM Otoyolu, sahil yolunu kullanacak sürücülere sahil güzergahından Yenikapı- Kumkapı-Sirkeci istikametini kullanmaları önerildi.

Vatan Caddesi'ni kullanarak Fatih'teki hastanelere gelecek gerek ambulans gerekse diğer sürücülerin sahil yolunu tercih ederek, Samatya'dan Cerrahpaşa-Çapa-Haseki veya Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi hastanelerine intikal etmeleri, Fatih'ten aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücülerin Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi güzergahını kullanmaları istendi.

Kadıköy'de kapanacak yollar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla yarın Kadıköy Bağdat Caddesi Feneryolu-Göztepe Parkı mevkiinde yapılacak genel provada ve tören kutlamalarında 08.00-13.00 saatleri arasında gerek katılımcıların güvenliği gerekse katılımın düzeyine göre kademeli olarak Hulusi Behçet Caddesi, Doktor Faruk Ayanoğlu Caddesi, Bağdat Caddesi (Bostancı Meydan'dan Kızıltoprak Meydan'a kadar olan kısım ayrıca Bağdat Caddesi'ne çıkan tüm ara sokaklar), Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi (Fahrettin Kerim Gökay Caddesi BP ışıklardan Bağdat Caddesi Göztepe ışıklara kadar olan kısım ayrıca Bağdat Caddesi'ne çıkan tüm ara sokaklar), Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Etem Efendi Caddesi kavşağından Bağdat Caddesi'ne kadar, Cemil Topuzlu Caddesi'nden Bağdat Caddesi'ne çıkan tüm ara sokaklar trafiğe kapatılacak.

Sürücülere Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (minibüs yolu) ve D-100 güzergahına çıkan yolları kullanmaları önerildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement