Cüneyt Çakır'ın Şampiyonlar Ligi Triosu Panelde... - Son Dakika
Güncel

Cüneyt Çakır'ın Şampiyonlar Ligi Triosu Panelde...

Cüneyt Çakır\'ın Şampiyonlar Ligi Triosu Panelde...

Cüneyt Çakır'ın şampiyonlar ligi triosu panelde.

06.04.2016 17:49

Cüneyt Çakır'ın şampiyonlar ligi triosu panelde...

Çakır milli takım niyetini tekrarladı

İnşallah milli takımımız kupayı alıp getirir

FIFA kokartlı hakemler Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek, Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği Zirvedekiler panelinde öğrencilerle bir araya geldi.

Belediyenin Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki panelde konuşan Çakır, dün Okan Üniversitesi panelinde olduğu gibi burada da kendilerinin final yönetmesinin değil, milli takımın Euro 2016'da final oynamasını ve kupayı alıp getirmesini dilediklerini ve bunun önemli olduğunu söyledi.

Çakır, yardımcıları ile birlikte çıktığı panelde uluslararası maçlarda kendilerinden çok Türk insanını temsil ettiklerini belirterek, Sahaya çıktığımızda isimler hiçbir zaman önemli değildir. Biz, Türk insanını temsil ediyoruz. 2016 Avrupa Şampiyonası'nda milli takımımız da olacak. 1996'da milli takımın katıldığı şampiyonada hakem Ahmet Çakar da görev yapmıştı. İkinci defa Türk Milli Takımı ile Türk hakem ekibi bir arada olacak. Herkes 'İnşallah finali yöneteceksiniz' diyor. İnşallah milli takımımız mükemmel maçlar çıkaracak ve biz Türk hakem ekibi olarak onları finalde alkışlayacağız. Elimizden geleni yapıp, grup maçlarını yönettikten sonra eve dönmeye razıyız. Onlar kupayı alıp getirsinler şeklinde konuştu.

Cüneyt Çakır, kendisinin de içinde olduğu 9 hakemin profesyonelliğe geçtiğini ancak diğer hakemler ile henüz profesyonel sözleşme imzalanmamasından

dolayı mutlu olmadıklarını söyledi. Cüneyt Çakır, uluslararası alanda maçlara çıktığını ve bunu takım olarak başardıklarını söyledi. Futbolu çok sevdiğini, hakemliğe ise aşık olduğunu anlatan deneyimli hakem, Hakemlik için çok büyük fedakarlıkta bulundum. Hakemliğin bireysel olduğu algısı var. Bu çok yanlış. Asla tek başınıza başaramazsınız. Çok iyi bir ekibe ihtiyacınız var. Ben ne şanslıyım ki belki de dünyanın en iyi ekibiyle çalışıyorum. Bu ekibi kurmak zaman aldı ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cüneyt Çakır'ın Şampiyonlar Ligi Triosu Panelde... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement