Daha Büyük Bir Terör Saldırısı Hedeflemiştik" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Daha Büyük Bir Terör Saldırısı Hedeflemiştik"

Daha Büyük Bir Terör Saldırısı Hedeflemiştik"
22.08.2017 19:31

Barcelona'da yürütülen terör operasyonları kapsamında tutuklanan şüpheli, başkentte daha büyük bir terör saldırısı hedeflediklerini söyledi.

Barcelona'da yürütülen terör operasyonları kapsamında tutuklanan şüpheli, başkentte daha büyük bir terör saldırısı hedeflediklerini söyledi. Barcelona saldırısının ardından saldırganların bulunmasına ilişkin yürütülen terör operasyonları kapsamında tutuklanan Mohamed Houli Chemlal isimli şüpheli saldırıyla ilgili şok edici açıklamalarda bulundu. Madrid Yüksek Mahkemesinde ifade veren Chemlal, "Barcelona'da daha büyük bir terör saldırısı hedeflemiştik" dedi.

İspanya'nın Barcelona kentinde geçtiğimiz günlerde yayaların üzerine aracını süren saldırgan 15 kişinin hayatını kaybetmesine, 100'den fazla kişinin yaralanmasına neden olmuştu. Saldırının ardından yürütülen operasyonlarda 6 teröristten 2'si vurularak etkisiz hale getirilmişti.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Daha Büyük Bir Terör Saldırısı Hedeflemiştik' - Son Dakika


Advertisement