Dan Ailelere Özel Kampanya - Son Dakika
Güncel

Dan Ailelere Özel Kampanya

Dan Ailelere Özel Kampanya

Vodafone Türkiye, ailesiyle Vodafone’a geçmek isteyenlere özel "Mutlu Ailem" kampanyasını sunuyor.

06.09.2014 10:40

Vodafone Türkiye, ailesiyle Vodafone'a geçmek isteyenlere özel "Mutlu Ailem" kampanyasını sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone Türkiye, birey ve kurumların ardından şimdi de ailelere yönelik bir dizi kampanyayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Türkiye pazarına girdiği 2006 yılından bu yana abone sayısını yüzde 66 oranında artıran şirket, "Mutlu Ailem" adlı yeni kampanyasıyla, faturalı hat alanlara ikincisini yüzde 50 indirimli sunuyor.

Eylül ayı boyunca devam edecek kampanyadan yararlanmak isteyen aile bireyleri, Vodafone'un farklı ihtiyaç gruplarına hitap eden FreeZone, Devreden, Devreden Komple, Red Classic, Red Extra ve Esnaf tarifelerinden birini seçebilecek. Kampanya kapsamında, numarasını Vodafone'a taşıyan ve halihazırda Vodafone'lu olan aileler, Samsung Galaxy S3 Mini akıllı telefonu yüzde 50 indirimli olarak ve Red Classic tarifesine ek ayda sadece 11 liraya satın alabilecek. Ayrıca, Vodafone'lu aileler için, Avantaj Cepte Uygulaması üzerinden KFC Zinger Menü 24,90 liraya sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone olarak, Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla hedeflerine kararlılıkla ilerlediğini belirterek, "Abonelerimiz tarafından tavsiye edilme konusunda lider olmayı hedefledik ve bunu da başardık. Vodafone'a geçerek bu mutlu ailenin parçası olmak isteyen aileler için yeni bir kampanya başlattık. Bu 'aile hareketimiz' kapsamında, farklı ihtiyaçlara yönelik olarak sunduğumuz FreeZone, Devreden, Devreden Komple, Red Classic, Red Extra ve Esnaf tarifeleriyle ailelerin operatörü olmaya hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Açıklamaya göre, Vodafone Türkiye'nin toplam abone sayısı, 2014-2015 mali yılının ilk çeyreğinde 20,4 milyona yükseldi. Şirketin bu çeyrekte abone bazındaki akıllı cihaz penetrasyonu ise geçen yılın aynı dönemine göre 10,3 puan artışla yüzde 36'lık seviyeye yükselirken, veri gelirleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50 arttı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dan Ailelere Özel Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement