Darbe Girişimi Davası 2'nci Gününde Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Darbe Girişimi Davası 2'nci Gününde Devam Ediyor

Darbe Girişimi Davası 2\'nci Gününde Devam Ediyor

15 Temmuz darbe girişiminin Malatya’daki duruşmaları 2’nci gününde devam ediyor.

08.03.2017 10:26

15 Temmuz darbe girişiminin Malatya'daki duruşmaları 2'nci gününde devam ediyor.

Malatya Adliyesinin fiziki yetersizliği nedeniyle Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi'ndeki spor salonunda görülen duruşma öncesi sanıklar geniş güvenlik önlemleri arasında salona alındı. Önceki gün tutuklu ve tutuksuz sanıkların kimlik tespitinin ardından öncelikli olarak tutuksuz erlerin savunmaları dinlendi. Bugün ise davada bir numaralı sanık olarak yargılanan 2. Ordu eski Komutanı Orgeneral Adem Huduti ile 2. Ordu eski Garnizon Komutanı Avni Angun'un savunmalarının alınması bekleniyor.

Malatya'daki 2. Ordu ve 7. Ana Jet Üs komutanlıklarında görevli 28'i tutuklu 76 sanığın yargılandığı davanın bugünkü duruşmasının mesai saatleri sonuna kadar devam edeceği öğrenildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Darbe Girişimi Davası 2'nci Gününde Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement