Davutoğlu: "Franco Zihniyeti Arayacaklarsa Aynaya Baksınlar" - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: "Franco Zihniyeti Arayacaklarsa Aynaya Baksınlar"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun toplantıya konuşması -Salondan görüntüler ANKARA - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti İl Başkanları toplantısında konuştu.

03.02.2016 13:09

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun toplantıya konuşması

-Salondan görüntüler ANKARA - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti İl Başkanları toplantısında konuştu.

Başbakan Davutoğlu: "İstismar edecekler ya ben kültürel mimari özelliklerin korunması bağlamında DiyarbakırToledo ile ya da Dubrovnik ile karşılaştırdım diye birinin aklına Franco geliyor, diğerine de özerklik geliyor. Şartlanmış zihniyetlere ne derseniz deyin, 'benim oğlum bina okur, döner döner onu okur' misali başka bir şey bilmez bunlar. Biz onlara, o faşist zihniyetlere faşizmin ne olduğunu da öğretiriz, tarihin ne olduğunu da öğretiriz, Tuleytula'nın ne olduğunu da öğretiriz Allah'ın izniyle. Franco zihniyeti arayacaklarsa aynaya baksınlar. Franco zihniyetiyle Stalin zihniyetini Türkiye'de temsil edenler, kendilerinin olduğu yerde başka hiçbir siyasi harekete, farklı düşünceye izin vermeyecek şekilde terör uygulayanlardır."

Davutoğlu: "Franco Zihniyeti Arayacaklarsa Aynaya Baksınlar"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: 'Franco Zihniyeti Arayacaklarsa Aynaya Baksınlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement