Davutoğlu: "Hiç Kimse Silah Taşıma ve Yüzünü Örtme Özgürlüğüne Sahip Değildir" - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: "Hiç Kimse Silah Taşıma ve Yüzünü Örtme Özgürlüğüne Sahip Değildir"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması ANKARA - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Danıştay ziyaretinin ardından gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

24.07.2015 14:16

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması ANKARA - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Danıştay ziyaretinin ardından gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başbakan Davutoğlu: " Ceylanpınar'da polislerimizin şehit edilmesiyle ilgili olarak 35 kişi, Diyarbakır'da polisimizin şehit edilmesiyle ilgili olarak da 19 kişi gözaltına alındı. Bu çerçevede kimin bu cinayetlerle ilişkisi varsa, kimin varsa bu bizim bu polislerimizin ailelerine, ülkemize borcumuzdur. Askerlerimizin şehadetine sebep olan DAEŞ militanları dün ve bugün gerekli mukabeleyi görmüşse polislerimizi kalleşçe, alçakça şehit edenler de kesinlikle kimin eli varsa cezalandırılacaktır. Bundan kimsenin tereddüdü olmasın. Türkiye Cumhuriyeti Devleti demokratik özgürlüklerin yaşandığı bir devlettir. Ama kamu düzeninin sarsıldığı, sarsıntıya uğradığı bir ülke hiçbir zaman olmayacaktır. Özgürlükleri güvenlikle birlikte yaşamaya devam edeceğiz."

Davutoğlu: "Hiç Kimse Silah Taşıma ve Yüzünü Örtme Özgürlüğüne Sahip Değildir"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: 'Hiç Kimse Silah Taşıma ve Yüzünü Örtme Özgürlüğüne Sahip Değildir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement