Davutoğlu Merkel Görüşmesi Tam Saatinde Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Davutoğlu Merkel Görüşmesi Tam Saatinde Başladı

18.10.2015 13:48

Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kritik görüşmesi planlanan saatte, tam 13: 00'de başladı.

Almanya  Başbakanı Angela Merkel ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kritik görüşmesi planlanan saatte, tam 13: 00'de başladı.

Angela Merkel Atatürk Havalimanı'ndan doğrudan görüşmenin yapılacağı Dolmabahçe Başbakanlık ofisine hareket etti. Ancak Başbakan Ahmet Davutoğlu Göktürk'deki evinden henüz çıkmamıştı.

MERKEL YAVAŞLADI, DAVUTOĞLU HIZLANDI

Merkel'in konvoyu yavaş seyrederken Başbakan'ın konvoyu hızlı bir şekilde Beşiktaş'a hareket etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu 12.50' de Dolmabahçe'ye ulaştı.

MERKEL KIRMIZI IŞIKTA DURDU

Barbaros bulvarının başında kırmızı ışıkta duran Merkel de 5 dakika sonra Dolmabahçe'deydi. Görüşme planlandığı saatte, tam 13: 00'de başladı. Merkel'in konvoyu kırmızı ışıkta durdu.

YAYALARIN YOLU KULLANMASINA İZİN VERİLEMEDİ

Bu arada görüşme öncesi Dolmabahçe Başbakanlık ofisinin çevresinden geniş güvenlik önlemleri alındı. Kadıköy İskelesini Beşiktaş çarşıya bağlayan Barbaros Hayrettin Paşa iskelesi sokak araç trafiğine kapatıldı. Polisler yol kenarında emniyet şeridi oluşturdu. Vapurdan inen ve vapura giden vatandaşların yoldan yürümelerine izin verilmedi, yayalar kaldırıma yönlendirildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu Merkel Görüşmesi Tam Saatinde Başladı - Son Dakika


Advertisement