Davutoğlu'na Bosna Hersekli Gazeteciden Özel Atkı - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu'na Bosna Hersekli Gazeteciden Özel Atkı

Davutoğlu\'na Bosna Hersekli Gazeteciden Özel Atkı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, beraberindeki heyetle saat 15. 00'de, özel bir uçakla İstanbul'dan Kosova'nın Priştine kentine gitti.

26.08.2011 16:06

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, beraberindeki heyetle saat 15. 00'de, özel bir uçakla İstanbul'dan Kosova'nın Priştine kentine gitti.

Sabah saatlerinde Libya'nın geleceğini şekillendirecek Libya Temas Grubunun siyasi direktörler toplantısına katılan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu daha sonra Cuma Namazını kılmak için Sultanahmet camisine gitti. Namazı kılan Bakan Davutoğlu Atatürk Havalimanı'na giderken makam aracına aldığı Bosna Hersekli bir gazeteciye röportaj verdi. Gazeteci de röportaj sonrası Atatürk Havalimanı'nda araçtan inerken Dışışleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na üzerine özel olarak işlenmiş üzerinde Türkiye yazan ve Bosna Hersek Bayrağı olan bir atkıyı armağan etti.

Beraberinde eşini de götüren Dışişleri Bakanı Davutoğlu Kosova'da mevkidaşı Dışişleri Bakanı Enver Hoca ile bir araya gelecek, daha sonra da Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga ve Başbakan Haşim Thaçi tarafından kabul edilecek. Ahmet Davutoğlu iftarını Prizren de açacak ve buradan da Bosna Hersek'e geçecek. - İstanbul/ Bakirköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu'na Bosna Hersekli Gazeteciden Özel Atkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement