DeFacto, Deprem Bölgesindeki Çocuklara Bayramda Giysi Desteği Sağladı - Son Dakika
Güncel

DeFacto, Deprem Bölgesindeki Çocuklara Bayramda Giysi Desteği Sağladı

DeFacto, Deprem Bölgesindeki Çocuklara Bayramda Giysi Desteği Sağladı

DeFacto, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında deprem bölgesindeki çocuklara bayramda da giysi desteği sağladı. Giysiler, bakanlık himayesinde koruma altına alınan çocuklarla paylaşıldı.

24.04.2023 17:31

DeFacto, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında bakanlığın himayesinde olan deprem bölgesindeki çocuklara bayramda da giysi desteğini sürdürdü.

Deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak, depremden etkilenenlerin ihtiyaçlarını hafifletmek için harekete geçen DeFacto, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile bir protokol imzalamış ve bakanlık himayesinde koruma altına alınan çocukların giyim ihtiyaçlarını bir yıl boyunca karşılamayı üstlenmişti.

GİYSİLER, SEVGİ EVLERİ'NDE KORUMA ALTINA ALINAN ÇOCUKLARLA PAYLAŞILDI

DeFacto, bu süreçte bakanlık bünyesindeki Sevgi Evleri'ne yerleştirilen çocukların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Markanın çocuk ve genç koleksiyonlarında yer alan elbise, tişört, pantolon, ceket gibi ihtiyaç doğrultusunda organize edilen ürünler, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Çocuk Bayramı'na denk gelen zamanlamasıyla çocuklara çifte bayram duygusu yaşattı. Giysiler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki Sevgi Evleri'nde koruma altına alınan çocuklarla paylaşıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DeFacto, Deprem Bölgesindeki Çocuklara Bayramda Giysi Desteği Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement