Dehşetin Tanığı Kütahya'daki Feci Kazayı Anlattı - Son Dakika
Güncel

Dehşetin Tanığı Kütahya'daki Feci Kazayı Anlattı

Dehşetin Tanığı Kütahya\'daki Feci Kazayı Anlattı

Kütahya'da trenin taksiye çarpması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği kazaya şahit olan vatandaş, dehşet anlarını anlattı.

23.03.2012 14:56

Kütahya'da trenin taksiye çarpması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği kazaya şahit olan vatandaş, dehşet anlarını anlattı.

Feci kaza, bu sabah saat 04.00 sıralarında Gaybi Efendi Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki hemzemin geçitte meydana geldi. İddiaya göre, kapalı bariyerlerin arasından yolun karşısına geçmek isteyen Erhan Yavuz (31) idaresindeki 43 T 0151 plakalı taksiye, Eskişehir'den Tavşanlı'ya giden makinist Ekrem E. yönetimindeki 73048 sefer sayılı yük treni çarptı. Kazada trenin yaklaşık 40 metre sürüklediği taksinin şoförü Erhan Yavuz ile takside bulunan 56 yaşındaki Raşit Kamacı ve Mustafa Ertaş olay yerinde öldü.

Kimliği belirlenemeyen bir kadın ile 34 yaşındaki Hanife Olgun ise kaldırıldıkları Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Hastanesi'nde kurtarılamadı.

DEHŞETE ŞAHİT OLDU

5 kişinin öldüğü feci kazaya şahitlik eden Civan Bayram, "İçinde 5 kişinin bulunduğu taksi, tam bariyer inerken geçmek istedi. O esnada tren gelerek hızla taksiye çarptı. Büyük bir gürültü oldu. Taksi yaklaşık 30-40 metre sürüklendi. İçinde bulunan 5 kişinin de öldüğünü öğrendim" dedi.

Bu arada kazada hayatını kaybeden 5 kişinin cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dehşetin Tanığı Kütahya'daki Feci Kazayı Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement