DEM Parti Eş Genel Başkanları, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

DEM Parti Eş Genel Başkanları, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti

DEM Parti Eş Genel Başkanları, Selahattin Demirtaş\'ı ziyaret etti

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı Edirne'deki cezaevinde ziyaret etti. Hatimoğulları ve Bakırhan, ziyaretin ardından yaptıkları açıklamada, Demirtaş ve diğer arkadaşlarının ağır cezalar aldığını ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarının uygulanması gerektiğini savundu. Bakırhan ise arkadaşlarının beraat etmesi için mücadele edeceklerini belirtti.

20.05.2024 17:23

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı tutuklu bulunduğu Edirne'deki cezaevinde ziyaret etti.

Hatimoğulları ve Bakırhan, Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yaptı.

Hatimoğulları, Demirtaş'ın da aralarında bulunduğu arkadaşlarının, "siyasi" olarak değerlendirdiği davadan toplamda yüzlerce seneyi bulan ağır cezalar aldığını belirtti. Hatimoğulları, yargı kararları alınırken Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarının uygulanması gerektiğini savundu.

Bakırhan da kararın bozulması, arkadaşlarının beraat etmesi için ellerinden gelen mücadeleyi kararlılıkla ortaya koyacaklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DEM Parti Eş Genel Başkanları, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement