Demet Akalın'dan 'Twitter'da Hakaret Etti' Şikayeti - Son Dakika
Güncel

Demet Akalın'dan 'Twitter'da Hakaret Etti' Şikayeti

Demet Akalın\'dan \'Twitter\'da Hakaret Etti\' Şikayeti

Şarkıcı Demet Akalın, eski vokalisti Seda Önder'i Twitter'de kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle savcılığa şikayet etti.

04.06.2012 17:23

Şarkıcı Demet Akalın, eski vokalisti Seda Önder'i Twitter'de kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle savcılığa şikayet etti. Dilekçede, Demet Akalın'ın geçtiğimiz hafta KKTC'de vermiş olduğu konserde bir takım izleyicilerin protestosuyla karşılaştığı ve bu tepkiler nedeniyle üzüntüsünden dolayı bebeğini düşürdüğü belirtildi.

Akalın, avukatı Mahir Işıkay aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet dilekçesi sundu. 6 sayfalık şikayet dilekçesinde, Demet Akalın'ın geçtiğimiz hafta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti"nde vermiş olduğu konserde bir takım izleyicilerin protestosuyla karşılaştığı ve bu tepkiler nedeniyle üzüntüsünden dolayı bebeğini düşürdüğü belirtildi.

SEDA ÖNDER'E TWİTTER ŞİKAYETİ

Bu olayların ardından eski vokalist Seda Önder'in 30 Mayıs 2012 tarihinde Twitter'da kullandığı bazı ifadelerin hakaret içerikli olduğunun belirtildiği dilekçede. "Bu ifadeler ile müvekkilime hakaret etmiş ve kişilik haklarına hukuka aykırı şekilde saldırıda bulunmuştur. Şikayet olunan Seda Önder'in ifadelerinde, yalan beyanlarda bulunan ve insanları kandıran bir kimse olarak gösterilen müvekkilim, ülkemizin en tanınmış şarkıcılarından biridir. Müvekkilim Demet Akalın magazin basını başta olmak üzere medya tarafından sürekli takip edilen ve oldukça geniş hayran kitlesine sahip bir sanatçıdır. Müvekkilimiz gibi geniş kitleler önünde rencide edilen bir kimsenin şeref ve haysiyeti bakımından doğan zarar da daha büyük olmaktadır. Seda Önder, açık bir kasıt ile müvekkilimi küçük düşürmeye yönelik olarak şikayete konu ifadeleri dile getirmiştir. Kendisi ile hiçbir ilgisi bulunmayan bir konuda açıklama yaparak müvekkilimi kasten rencide etmiş ve toplum içindeki saygınlığını zedelemiş olan Seda Önder hakkında şikayetçi olduğumuzu ve uzlaşmak istemediğimizi belirtiriz" denildi.

ATTIĞI TWETTLERİN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

Twitter'da Seda Önder'in kendisine ait hesabından yazılmış Akalın ile ilgili tweetleri belgeleyen ekran görüntülerinin de yer aldığı dilekçede, Seda Önder hakkında 'hakaret' suçu işlendiği gerekçesiyle kamu davası açılması istendi.

(BB) - İstanbul/ Kağıthane

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demet Akalın'dan 'Twitter'da Hakaret Etti' Şikayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement